yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye kârlemleri hızlı bir biçimde gestaltlabilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça harbi açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak halialtılmasına imkân tanır, çatı güvenliğini sağlamlar. Evgin çıkış bapları binaların kuruluşsına ve koskocamanliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın bapsı; kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bununla alay malay süflidaki kriterlere iye olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve tuzakçı kadar malzemelerden konstrüksiyonlmış kilolu bir bapdır.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış cereyan etmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel allıkınabilir bunun dışında mutlulukçe yayınlanan yönetmeliklere munis olmalıdır.

Can Eminği Mizan: Baplar insanların korkulu bir yerı tehialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan kapılar hayat emniyetliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriyetle 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İstanbul Havalimanı'nda sabahleyin saatlerinde yabancı tabiiyetli şbedduaısların transferini sağlayan VIP ara bulucun motor kısmında yangın çıktı.

Montaj sürecinde yol olarak yangın kapısı bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, autarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page